Bli återförsäljare

Ovan: Ca 3 minuter om Forevers affärsmöjlighet med Aidan från kontoret i USA.

Sättet hur vi människor jobbar har förändrats. Under de senaste 20 åren har privat entreprenörskap blivit alltmer populärt. Inom direktförsäljning är Network Marketing den snabbast växande typen av affärsmodell.

Forevers grundtanke är att du ska kunna bygga upp något eget som går i arv till dina barn/partner – utan ekonomisk risk. Du kan enkelt sköta din business i början samtidigt med ditt vanliga jobb, studier, mammaledighet. Du startar utan insats, utan köptvång eller bindningstid och all bonus du får är skattad i Sverige och pensionsgrundande. Skandinaviska kontoret finns i Mölndal och de hjälper oss med all administration och frågor, ger oss all information och ordnar event m.m.
SÅ HÄR STARTAR DU:
1. Du får ett registreringsmail från Forever (jag ordnar detta). Via länken gör du klart din registrering.
2. Du köper valfria produkter med 15% rabatt. Om du köper för totalt 2CC (Case Credits, Forevers globala ”valuta”) på en gång får du 35% rabatt redan på din andra order (du kan dela upp 2CC på två efterföljande månader också, valfritt). Du ser i varukorgen det totalt CC-värdet. Många köper boxen ”Top 8” som är värd 2CC.
3. Leverans sker efter ca 5 arbetsdagar. Sälj till kundpris/valfritt pris.
Tips: Genom att använda produkter dagligen så lär du dig om dem och kan rekommendera till andra.
Forever Livings fördelar: Kontor snart i 160 länder (du kan jobba digitalt i alla dessa, du kanske känner någon utomlands eller ska flytta) – Väg till ekonomiskt oberoende – Bästa bonusplanen – Största direkthandelsföretaget i Skandinavien – Hälsotrenden är här för att stanna – Alla känner till Aloe vera – Stort produktsortiment – Network marketing är populärare än någonsin.
ÄR FOREVER NÅGOT FÖR DIG? Kontakta mig via formuläret nedan eller via christinaswellness@outlook.com. Varmt välkommen!

Annonser