Bli återförsäljare

(Ovan: Ca 3 minuter om Forevers affärsmöjlighet med Aidan från kontoret i USA.)

Sättet hur vi människor jobbar har förändrats. Under de senaste 20 åren har privat entreprenörskap blivit alltmer populärt. Flexibiliteten att hantera sin egen tid och möjligheten att nå sina egna mål lockar miljontals människor över hela världen. Inom direktförsäljning är Network Marketing den snabbast växande typen av affärsmodell. Nätverksmarknadsföring är en tilltalande livsstil, ett sätt att arbeta som passar framtiden. Arbetet har gått från att vara en plikt till att bli en passion. Folk vill arbeta med något de tycker är roligt och engagerande. De vill säga något med sitt yrke, visa vem de är och vad de vill göra med sina liv.

Som oberoende Forever Business Owner (FBO) har du möjlighet att nå en ekonomisk frihet – pengar på kontot utan att behöva jobba 8-5. Forevers grundtanke är att du ska kunna bygga upp något eget som går i arv till dina barn/partner – utan ekonomisk risk. Jag hjälper dig igång och vi blir kollegor även om vi kanske inte bor på samma ort. Du kan enkelt sköta din business i början samtidigt med ditt vanliga jobb, studier, mammaledighet. Du startar utan insats (prova i 365 dagar), utan köptvång eller bindningstid och all bonus du får är skattad i Sverige och pensionsgrundande. Skandinaviska kontoret finns i Mölndal och de hjälper oss med all administration och frågor, ger oss all information och ordnar event m.m.
ENKELT: Du får ett kund-ID (jag skickar dig ett registreringsmail) och du köper hem valfria produkter med 15% rabatt och säljer till fullt kundpris. Genom att använda produkter dagligen så lär du dig och kan rekommendera till andra. Om du köper för totalt 2CC (Forevers globala ”valuta”) på en gång får du 35% rabatt redan på din andra order (du kan dela upp 2CC på två efterföljande månader också, valfritt). Här väljer många boxen ”Top 8” som är värd 2CC. Rabatten ökar i takt med dina framsteg som återförsäljare.
Du tjänar pengar på försäljning av alla Forevers produkter, och vill du så kan du registrera vänner, släkt, bekanta som också vill ha rabatten som oberoende återförsäljare och då tjänar du även på den omsättning som de skapar – här kommer månadsbonusen in i bilden och den kan öka hur mycket som helst, det finns inga tak. När alla i ”ditt team” köper till sig själva och sina kunder skapas en omsättning som är grunden till din bonus – enkelt!
Du bestämmer själv över din business, hur mycket eller lite du vill jobba – du är ju din egen chef. Under 2016 ökade Forever med 41,5% i Sverige! Intresset för detta generösa globala företag med fokus på hälsa och välmående bara växer och växer.
forever

Forever Livings fördelar: Kontor snart i 160 länder (du kan jobba digitalt i alla dessa, du kanske känner någon utomlands eller ska flytta) – Väg till ekonomiskt oberoende – Bästa bonusplanen – Största direkthandelsföretaget i Skandinavien – Hälsotrenden är här för att stanna – Alla känner till Aloe vera – Stort produktsortiment – Network marketing är populärare än någonsin.

ÄR FOREVER NÅGOT FÖR DIG? Kontakta mig via formuläret nedan eller via hillroth@hotmail.com, du kan få en broschyr och gratis prover postade till dig, eller om du har frågor. Du har inget att förlora men allt att vinna. Varmt välkommen!

Annonser