Kom i form med C9 och F15

En livsstilsförändring för din hälsas skull: Gör en effektiv kickstart med globala storsäljaren C9 (Change 9). Gå sen gärna vidare med ”pt-i-en-box” F15 för ett mer aktivt liv. I dec 2015 gjorde jag C9 som kickstartade min hälso- och viktresa och sedan december 2016 kör jag träningsprogrammet F15!

KAMPANJ även i februari 2018 på C9 och F15!

 

forever_living_c9_change9

C9 – 9 dagars kickstart med lätt motion (t.ex. promenader): Populära C9/CHANGE 9 är ett unikt program som på bara 9 dagar hjälper dig att kickstarta ditt nya hälsosamma liv. C9 har sålts i tusentals och varje vecka är det nya som kör detta effektiva program med fokus på att starta om kroppen och få ut sånt som ”stannat kvar”, och introducera mer hälsosam kost. Vanliga resultat är tappad vikt, mer energi och mycket mindre sötsug. Laktos- och glutenfria produkter: Aloe Vera Gel, Ultra proteinpulver (vegetabiliskt), Therm vitaminer+förbränning, fibrerpulver, måttband, kostschema (lowcarb) med hälsosamma recept, dag för dag instruktioner. Passar alla oavsett ev. nuvarande diet (paleo, lchf, vv osv) eftersom C9 inte är en diet utan en hälsosam kickstart under 9 dagar. Förutom de måltidsrecept som finns i häftet kan man såklart göra egna om man vill, appen Lifesum är toppen för att räkna ut rätt antal kcal per måltid. Frågor: Maila mig på christinaswellness@outlook.com! KÖP FRAKTFRITT HÄR / DELBETALA – Efter köp mailar jag tips inför C9 till dig 🙂

C9 FÖRE / EFTER-BILDER via Google

Kör fitnessprogrammet F15:

forever_living_f15

F15 – pt i en box! F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram (träna hemma + valfria aktiviteter). Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2 (du är otränad eller nyss börjat träna), F15 Intermediate 1 & 2 (regelbundet aktiv men vill öka på) och F15 Advanced 1 & 2 (du är högpresterande). Varje program är alltså uppdelat i två nivåer (1&2), och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program. När du köper ett F15-paket får du en 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar. Vill köra totalt 30 dgr behöver du endast komplettera med 2 st Aloe Vera Gel (köps separat), resten av kosttillskotten i boxen räcker i 30 dgr. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips, kostråd och recept, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana. Självklart kan du fortsätta träna till onlinevideorna så länge du vill – jag gjorde F15 i dec 2016 men tränar fortfarande regelbundet hemma till dessa videos! Frågor: Maila mig på christinaswellness@outlook.com! MER INFO OM BOXARNA | KÖP FRAKTFRITT HÄR / DELBETALA

GRUPPRIS! Är ni fler som ska köra samtidigt? Då kan jag erbjuda er ett paketpris! Kontakta mig på christinaswellness@outlook.com

Annonser