Kom i form med C9 och F15

En livsstilsförändring för din hälsas skull: Gör en effektiv kickstart med globala storsäljaren C9 (Change 9). Gå sen gärna vidare med ”pt-i-en-box” F15 för ett mer aktivt liv. I dec 2015 gjorde jag C9 som kickstartade min hälso- och viktresa och sedan december 2016 kör jag nya träningsprogrammet F15 Beginner tillsammans med min man med målet att klara av alla tre F15-boxarna!

Självklart är alla produkter godkända som kosttillskott i Sverige. Forevers dryck Aloe Vera Gel som ingår i boxarna har druckits sedan 1978 och Forever har högsta kvalitet på sina produkter som de testar hela tiden för att säkerställa toppkvalitet. Aloe vera har genomgått en vetenskaplig granskning och är tillåten som livsmedel av Europeiska myndigheter för livsmedelssäkerhet. Du kan vara helt trygg med Forevers produkter.

 

forever_living_c9_change9

C9 – 9 dagars kickstart med lätt motion (t.ex. promenader): Populära C9/CHANGE 9 är ett unikt program som på bara 9 dagar hjälper dig att kickstarta ditt nya hälsosamma liv. C9 har sålts i tusentals och varje vecka är det nya som kör detta effektiva program med fokus på att starta om kroppen och få ut sånt som ”stannat kvar”, och introducera mer hälsosam kost. Vanliga resultat är tappad vikt, mer energi och mycket mindre sötsug. Laktos- och glutenfria produkter: Aloe Vera Gel, Ultra proteinpulver (soja), Therm vitaminer+förbränning, fibrerpulver, måttband, kostschema (lowcarb) med hälsosamma recept, dag för dag instruktioner. Passar alla oavsett ev. nuvarande diet (paleo, lchf, vv osv) eftersom C9 inte är en diet själv utan kosttillskott med en hälsosam plan för att kickstarta igång din kropp. Förutom de måltidsrecept som finns i häftet kan man såklart göra egna om man vill, appen Lifesum är toppen för att räkna ut rätt antal kcal per måltid. Frågor? Maila mig på hillroth@hotmail.com! KÖP FRAKTFRITT HÄR / DELBETALA – Efter köp mailar jag tips och information inför C9 till dig 🙂

Slutna facebookgrupper: Gå gärna med i ”Change 9 & F15 Sverige” och min egen ”Forever F15 Sverige” för tips, information och inspiration!

C9 FÖRE / EFTER-BILDER via Google

Kör nya fitnessprogrammet F15 (släpptes 30 nov 2016):

forever_living_f15

F15 – pt i en box! FOREVER F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram (träna hemma + valfria aktiviteter). Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2 (du är otränad eller nyss börjat träna), F15 Intermediate 1 & 2 (regelbundet aktiv men vill öka på) och F15 Advanced 1 & 2 (du är högpresterande). Varje program är alltså uppdelat i två nivåer (1&2), och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program. När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar. Vill köra totalt 30 dgr behöver du endast komplettera med 2 st Aloe Vera Gel (köps separat). Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips, kostråd och recept, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana. Självklart kan du fortsätta träna till onlinevideorna så länge du vill – jag gjorde F15 i dec 2016 men tränar fortfarande regelbundet hemma till dessa videos! Frågor: Maila mig på hillroth@hotmail.com! MER INFO OM BOXARNA | KÖP FRAKTFRITT HÄR / DELBETALA

Varför kör jag F15? Jag har inte som mål att gå ner mer i vikt efter C9 MEN jag vill ha mer styrka och muskler för att stärka min kropp så det enda jag inte fortsätter följa i boxen är lågkalorirecepten. Det är därför F15 är så suverän, du gör som du vill men har alla redskap för att lyckas, och jag älskar träningsschemat och kosttillskotten! Även min man som styrketränat sedan 80-talet kör nu med F15, och vår dotter.

OBS! Jag har skapat en sluten facebookgrupp för alla som ska köra F15 med träningsvideor, info, tips och inspiration, leta upp: Forever F15 Sverige

GRUPPRIS! Är ni fler som ska köra samtidigt? Då kan jag erbjuda en lönsam variant för er! Kontakta mig på hillroth@hotmail.com

Tips! Vital5 som du också ser i videon är en månatlig box för daglig hälsa, den finns såklart också i min webshop: KLICKA HÄR

Annonser