Om mig

IMG_6997

Välkommen! Jag heter Christina Hillroth, är 47 år och bor i Viksjö norr om Stockholm tillsammans med min familj.

Jag jobbar heltid på en tidning och sköter min Forever-business i sociala sammanhang som oberoende Forever Business Owner. Hälsa har alltid varit viktigt för mig och att kunna hjälpa andra må bättre med hjälp av Forevers produkter är det bästa som finns! Som person är jag positiv och öppen för nya erfarenheter. År 2015 började jag med att dricka Aloe Vera gel för jag hade läst om dess fördelar för immunförsvaret, mage, hud och slemhinnor. Tack vare det positiva resultat gelen gav mig bestämde jag mig för att satsa på denna fantastiska växt. Valet att bli oberoende återförsäljare ger mig inte bara produkter till inköpspris utan även många hälsofördelar för hela familjen. Forever har nu samma självklara inslag i våra liv som t.ex. Ica och Apoteket.

I dec 2015 gjorde jag den populära och effektiva kickstarten Change 9 och den gav mig en skjuts mot bättre hälsa. Nu är jag i min favoritvikt och tränar sedan januari 2017 med Forevers nya program F15.

Om du också vill hjälpa andra till bättre hälsa och välmående och få en bättre ekonomi kan du läsa under ”Bli återförsäljare”.

Annonser