Forever & Aloe vera

FOREVER LIVING PRODUCTS grundades 1978 för att erbjuda alla bättre hälsa, kvalitetsprodukter och , om man vill, ekonomiskt oberoende (jobba som oberoende återförsäljare): Produkterna jag använder och säljer tillverkas av världens största Aloe vera-producent Forever Living. Ett amerikanskt bolag som funnits sen 1998 i Skandinavien och vars kontor finns i Mölndal. Över 10 miljoner oberoende återförsäljare världen över och deras kunder använder dagligen Forevers produkter. Forever odlar sin egen Aloe vera (50 miljoner plantor) med växelvis jordbruk för att inte utarma jorden, med naturlig gödsling (getter och kor) och de har en unik patenterad tillverkningsprocess för att få ut den bästa och nyttigaste Aloe Veran (endast av innerfilén!) som är certifierad av The International Aloe Science Council. 300 Aloe vera-dunkar produceras varje minut!

Självklart är Forever som företag godkänt enligt svensk lagstiftning och alla produkterna är godkända som kosttillskott.

Forever är Sveriges och Skandinaviens största direkthandelsföretag och är naturligtvis även medlem i Direkthandelsföreningen, DF. Företaget har AAA i soliditet sen mer än 10 år tillbaka, har inga skulder, är privatägt och omsätter ca 180 miljarder dollar per år i hela världen. Av Forevers miljardomsättning går 70% tillbaka som bonus till alla återförsäljare (ca 10 miljoner) som finns i snart 160 länder. Affärsmodellen network marketing är kanske fortfarande ovanlig för oss svenskar men mycket vanlig i andra länder. Intresset för Forever ökar i Sverige för varje dag och sättet vi köper/säljer produkter på ändras, det är mer H2H (Human to Human) istället för B2B (Business to Business) eller B2C (Business to Customer). Tack vare Forevers goda ekonomi har de råd att forska fram produkter med fantastisk kvalitet.

FOREVERS STORA HJÄRTA: De som jobbar på odlingarna har gratis skolgång till sina barn och gratis sjukvård. Dessutom har Forever även ett eget välgörenhetsorgan, www.forever-giving.org, som skänker pengar till andra välgörenheter, katastrofområden och barn med speciella behov/sjukdomar. De har även ”Stop Hunger Now” med matpaket som packas och skickas där det behövs i världen.

forever-giving

Läs mer om Forevers välgörenhetsarbete här

ALOE VERA: Att Aloe vera är nyttigt har sen länge varit ett faktum, och nu har många dessutom börjat inkludera växten i matlagning. Aloe vera-plantan innehåller förutom vatten en rad vitaminer, bland andra A, C, E, B1, B2, B3 och B6. Den är även en av få plantor som innehåller B12, som är viktigt för bland annat nervfunktionen. Förutom vitaminer innehåller den ett tjugotal mineraler, som kalcium, magnesium, zink, selen, natrium, järn och kalium. Den är dessutom fullproppad med aminosyror och fettsyror. Flera läkemedelsföretag försöker forska fram det aktiva ämnet i Aloe vera som är så verksam (för att skapa syntetisk kopia och sen göra läkemedel på), men många tror att det är Aloe veras totala sammansättning som är poängen och det går ju inte att ta patent på en växt såklart. Aloe vera boostar immunförsvaret och är verksam på din hud både på utsidan och insidan (dina slemhinnor). Visste du att 70% av immunsystemet finns i magen? Så ta hand om din mage! Dessutom signalerar en glad mage till hjärnan att allt är toppen och då mår du bättre psykiskt.

Annonser